dechtice zjavenia video

Jesse z Texasu:Povolanm som burzov maklr, toto robm ako svoje zamestnanie. aie to bude pre tch, ktor nezachovvaj Boie prkazy. Preto sa modlite aobetujte svoje dni pstu apokniu, aby vm Boh daroval pokoj. K dajnm zjaveniam Panny Mrie v Dechticiach v okrese Trnava sa cirkev aj po viac ako dvoch desaroiach stavia vemi opatrne. Prirtajme si k tomu teda valcov vodn Mudrochov mlyn i vodu z artzskej studne priamo na nmest, ktor nesie prvlastok zzran. Vie o nich Lucia z Fatimy, poznaj ich vizionri v Medugor a vedia o nich aj vizionri v Dechticiach. Vzpt mu bolo povedan: "Martin, neboj sa prija moje slov, chcem a poui preBoie a moje plny.". Na atch jej ostali mokr faky. Je potrebn, aby sa modlitby za Svtho Otca zintenzvnili.Pri jednej prleitosti som sa Pannou Mriou rozprval o rodinch. 5. Kumpanov - pouje hlas Panny Mrie od 21. 6. Ale neboli pravideln, take Martin nevedel, kedy Panna Mria prde. Ctim tu prtomnos naej Matky, vo vizionroch, ale taktie v celej dedine. 2017, * Pou na horu Briky, Dechtice, 7. kvtna 2017, * Dechtice - Zjeven Krlovny pomoci, 9. dubna 2017 (video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Zjavenie Kralovnej Pomoci 9. marec 2008The apparition of The Queen of help in Slovakia Trv to len pr magicky psobiacich mint a potom je zzrak pre. Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. jna a 15. listopadu 2020, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. z 2020+ Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. srpna 2020, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ervence 2020 + Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ervna 2020 + Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. dubna 2020+ Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. bezna 2020+ Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. nora 2020, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ledna 2020, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. prosince 2019, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. listopadu 2019, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. jna 2019, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. z 2019. Bola dan od Boha, aby ich priviedla k Nemu. Naprklad v Medugor musia vizionrov chrni, pretoe udia sa ich chc aspo dotkn. Pn Jei, mal na pleciach vek hranol, ktor mal priviazan o ruky - take ruky mal rozopt a tak kral. Potrebuj vidie, e sa modlme, potrebuj vidie, e kame pri modlitbe a prosme nebesk Matku, nebeskho Otca o to o potrebujeme. Tieto bielo-ruov rue, ktor sa na jese menia na erven pky pripomnajce zrnk ruenca, spolu s mladmi borovicami vytvraj klenbu chodby prrodnho chrmu, po okrajoch ktorej s relify zobrazujce utrpenie Jeia Krista. Malo to by v roku 1994, ke sa Panna Mria prvkrt zjavila kolkovi Martinovi. Ctila som, e m vek rados, e sme sa prili do tohoto spoloenstva modli. Oni naozaj ctia, e to nemusia robi ale naa Matka ns vol to robi, pretoe vie, ako mocn je postenie pre nae due, pre obrtenie hrienikov a pre obrtenie neveriacich, postenie o chlebe a vode. Panna Mria mi ukzala nebo. Definitions of DECHTICE, synonyms, antonyms, derivatives of DECHTICE, analogical dictionary of DECHTICE (Slovak) A toto je to - veeradl - spolon modlitba v rodinch - aby sme pustili nau nebesk Matku do naich prbytkov, aby ns poehnvala, aby ns ochraovala. 2016, Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice, 15. bezna 2016, Zjeven Krlovny pomoci, Dechtice, 6. bezna 2016 (video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Akkovek Ke som hadal niekoho, kto pte organizuje, dostal som odpove, e ich organizuje Panna Mria. 2015, DECHTICE: Zjeven Krlovny pomoci, 4. jen 2015: Bute ivm svdectvm (+video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice, 15. z 2015, Video: Krlovna pomoci, 6. z 2015: Zcela se otevete Jei, Krlovna pomoci, 15. srpna 2015, Dechtice: Zanechte hch (+video), Vzva k Novn ke Krlovn pomoci / 20 let zjeven v Dechticch, Dechtice - Poselstv Krlovny pomoci, 15. ervna 2015, Zjeven Krlovny pomoci, Dechtice, 7. ervna 2015 (+ video), Dechtice - Poselstv Krlovny pomoci, 15. Tieto prpady levitcie boli mnohokrt vyfotografovan a boli viden poetnmi svedkami. Cestou ku kru sa vykonva pobonos krovej cesty. V tej tichosti otvori srdce a rozjma o naom vzahu k Bohu, a necha Boha hovori do nho srdca. Zbadal ju aj Jei a videl som, ako sa pri nej na chvu pristavil. Kad prv nedeu ved procesie smerujce ku kru z roku 1950, ktor bol pvodne postaven z vaky obanov za oslobodenie. 2014: Potebujete uzdraven, Poselstv Krlovny pomoci - Dechtice - 15. kvtna 2014. Dechtice - vron poselstv Krlovny pomoci, 15. srpna 2021: Spolen zvtzme. 2014: Spolen modlitba - Bo blzkost, Video: Zjeven Krlovny pomoci- Cesta istoty a pokory, Dechtice - Poselstv Krlovny pomoci, 15. Odvtedy s zjavenia v tdiu skmania cirk. 10. 2016, Dechtice: Zjeven Krlovny pomoci, 5. ervna 2016 (video), Dechtice: Zjeven Krlovny pomoci, 8. kvtna 2016 (Video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Ke sme doputovali do Betlehema, nikto ns nechcel prija do domu a z hostinca pre pocestnch ns nemilosrdne vyhnali pre nau chudobu a to, e som oakvala narodenie svojho Syna. Tu primr skontatoval, e hematm nevyaduje okamit operciu, ale pravideln sledovanie CT prstrojom k sledovaniu dynamiky zmien a aliu tzv. Mlad dma mu s smevom povedala: "Ja som Nepokvrnen Panna Mria, Matka pravho Boha, cez ktorho vetko ije, Pna vetkch vec, Pna neba a zeme. Na obsah tohoto webu si FATYM nevyhrazuje dn autorsk prva! 2017, Dechtice: Zjeven Krlovny pomoci, 8. ledna 2017 (video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Moje milovan deti! Zaala som sa modli. Ten pokoj, ktor vchdza do rodn, ktor sa modlia. nejvzcnjm darem + Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. bezna 2022 + Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. nora 2022: Pouze v Nm je spsa, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ledna 2022: Mnoh jste nepochopily moje poselstv, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. prosince 2021: Pouze prav pokn zastavuje zlo, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. listopadu 2021: Toto je as oiovn. Pridan: 18.10.2021 Piese ku Krovnej pomoci Ponkame Vm znotovan verziu a texty piesne ku Krovnej pomoci. Preto tak naliehavo iada, aby sme ili jej posolstv. Ctim, e by sme mali v naej farnosti konene zaloi rodinn veeradlo. Samotn vizionri si vytrpeli svoje. Tie im asto rozprva o budcnosti sveta. Tak to aspo tvrd sedem vizionrov, ktor ju vraj vidia alebo aspo pouj. 2015, Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice, 15. Pri srdci som prevala vek rados z narodenia Spasitea. Bolo to vemi ak pre ma. - hovor o tom a pokrauje: "Predsa vak bola vo mne pochybnos, i je to naozaj Panna Mria." Po ukonen modlitieb svtho ruenca kad vizionr povedal, na ak mysel sa s Pannou Mriou modlil. Tmto dovote, aby sme Vm opsali jeho zvltne uzdravenie na prhovor Panny Mrie - Krovnej Pomoci z Dechtc. Aj pdesiatnik Jozef je opatrn. Znamenm jej prtomnosti bud motle poletujce okolo nich. Z Pezinku ns bolo p. Krlovna pomoci, Dechtice, 15. ervence 2013: Krlovna pomoci, Dechtice, Velikonon nedle 2012: Modlete se za dar vry, Dechtice 31.bezna 2012: Pou lsky a poehnn (+video), Krlovna pomoci, 15. bezna 2012: Vtzstv ke, Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15.2.2011: Modlitba pinese ivot, Dechtice - Svtek Krlovny Pomoci a 16. vro zjeven, Ladislav Kinc: Kzn pi ukonen Lidovch Misi (Bohdalov). Nco mlo jsem peetl a lbilo se mi to. Na tento as je udstvo pripravovan rozlinmi spsobmi. Nechal som to vo svojom srdci. 1. Modlite sa so mnou za pokoj, pretoe satan chce vojnu a nenvis v srdciach i nrodoch. Video. Poas extzy sa nikdy telesne ani duevne neunavili a poas behu sa nikdy nezadchali a ani d ich nepremoil. Krlovna pomoci, Dechtice, 15. ervence 2013: Krlovna pomoci, Dechtice, Velikonon nedle 2012: Modlete se za dar vry, Dechtice 31.bezna 2012: Pou lsky a poehnn (+video), Krlovna pomoci, 15. bezna 2012: Vtzstv ke, Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15.2.2011: Modlitba pinese ivot, Dechtice - Svtek Krlovny Pomoci a 16. vro zjeven, Dechtice - msto zjeven Panny Marie - Krlovny pomoci, Ladislav Kinc: Kzn pi ukonen Lidovch Misi (Bohdalov). Dechtice - vron poselstv Krlovny pomoci, 15. srpna 2021: Spolen zvtzme. Veril som primnmu presvedeniu tchto mladch ud, posolstv, ktor odovzdvaj, vak zrejme nie s slov Panny Mrie." Krame popri kroch a obrzkoch vjavov z krovej cesty pripnutch na stromoch a pokame sa oslovi alch. Pred zjavenm sme poprosili vizionra Martina, aby sa prihovoril za uzdravenie nho syna u Panny Mrie. Nevedel, o m robi. Potom sa tam zjavenia skonili a pokraovali v Dechticiach. Som veriaci lovek, viem e pn Boh na prmluvu Panny Mrie tak viedol vetky okolnosti, aby bol zachrnen ivot a zdravie mladho loveka Juraja Benzu, z oho mm aj ja vek rados. Ale predovetkm musme Boha prosi, aby sme ho dokzali prija do svojho srdca to, o nm hovor.Martin: Tm najlepm vzorom pokoja je Panna Mria. Vaka Ti, naa drah Matka, Krovn pokoja, vaka Ti, naa Krovn pomoci. Modlite sa so mnou za pokoj, pretoe satan chce vojnu anenvis vsrdciach inrodoch. 8. Obetuje sa udia, prte a verte v dechtick zjavenia. Panna Mria nenaliehala, repektovala moju slobodn vu. Videl som utrpenie Pna Jeia poda tajomstiev bolestnho ruenca. Nazvala ho miestom pokoja a pozva na modli sa za pokoj. v rokoch 1927 - 1946 Dehtice, nem. Vaka Bohu a z Boej milosti sa tieto veeradl krsne rozmhaj a modlitby v naej farnosti sa roziruj. Spomna na rozhovory s vizionrmi i na orodovanie osb, ktor mali pocit, e zjavenia by mala cirkev uzna. 5. 2016 (video), * Poselstv Krlovny pomoci: Vra a radost (video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. imon mu pomohol tak, e ho podoprel pod pazuchou. Panna Mria si za miesto svojich zjaven vybrala aj Slovensko. 2014: Potebujete uzdraven, Poselstv Krlovny pomoci - Dechtice - 15. kvtna 2014. O vekom varovan mem poveda len toko, e udia akoby ho najskr videli a potom ho preij kad vo svojom vntri. 709. . Nie je to ahk a nedalo by sa to zvldnu bez pomoci Tej, ktor denno-denne prichdza a ako Krovn pomoci, pomha. 6 Extern odkazy. Budcnos je na rzcest, pretoe modern lovek nechce Boha. Martin to opisuje takto:"Bolo to na sviatok vetkch svtch. Zjaveniam Panny Mrie v Dechticiach domci neveria, ptnici sem chodia a zo zmoria. Od februra 1997 a stle pokrauj, zjavenia Eduarda Ferreiru prebiehaj pravidelne 12. kadho mesiaca, ako aj prleitostne v inch termnoch. Myslel som si, e Boh mi hovoril aby som hadal alej, nazrie do tchto vec. Ktor bol pre ns tnm korunovanPo tomto ukrutnom biovan Jeia posadili, zobrali tov korunu, a dali mu ju na hlavu. Na mieste, kam sa prve pozrel, bola hmla a v nej uvidel nevrazn postavu. Neakali a nemohli uveri tomu, e mj Syn priiel v chudobe. Nemohol sa zachyti, lebo ruky mal priviazan o drevo, ako som u spomnal. Neboli tam iadne dvere, bolo to tak zvltne - v priestore. From the beginning of Medjugorje apparitions in June 1981, Medjugorje (in Bosnia and Herzegovina, an Ex-Yugoslavia country) became an important source of God's grace and encouragement for faith for millions of people. Hoci ako diea o vyhlseniach Svtho Otca nemohol ma ani potuchy. Na vrchu Svtodunica sa zjavuje Krovn Pomoci kad nedeu okrem prvej nedele v mesiaci po prvom piatku cez modlitbu svtho ruenca. "Nie, nie." Viae na seba toxny a oisuje telo, tvrd nm Zuzana, ktor ju v bandaskch a vo faiach voz aj znmym. Toto posolstvo njdete v sekcii Posolstv a tie aj TU. Jeho terajia prca je starostlivos o chorch. Pn Jei, za ktorm posiela Panna Mria s problmami, ten ml, nehovor o nich, a On jedin ich najlepie vyriei.Pri zjaven 23. novembra 1997 mi Panna Mria ukzala Svtho Otca. Krtka zastvka je pod ptm mierneho svahu, kde je niekoko stnkov s krikmi, ruencami, so svtmi obrzkami i rznymi publikciami zaoberajcimi sa zva zjaveniami. - dodva Martin. Predtm prde prenasledovanie kresanov Nebude to koniec sveta, ale bude to koniec asov.A prve preto Panna Mria prichdza, aby ns na tieto udalosti pripravila. Dechtice Zjavenia Panny Mrie v Dechticiach. Odvtedy s zjavenia v tdiu skmania cirkevnou autoritou. Je zhovoriv, ale k Borikm sa neme vyjadrova. Potom vak dostal teplotu 39C a znova ho zapojili na prstroje na 3 dni. Tretie tajomstvo sa tka vekho zzraku, ktor Panna Mria prisbila. Dva nm pokoj, len my ho nedokeme prija, lebo mme zatvrdnut srdcia. Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. kvtna 2019, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. dubna 2019, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. bezna 2019, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. nora 2019, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ledna 2019, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. prosince 2018, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. listopadu 2018, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. jna 2018, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. z 2018, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. srpna 2018 - vro, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ervence 2018, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ervna 2018, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. kvtna 2018, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. dubna 2018, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. bezna 2018, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. nora 2018, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ledna 2018, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. prosince 2017, Dechtice - Zjeven Krlovny pomoci, 5. listopadu 2017 (video), Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. jna 2017, Dechtice - Zjeven Krlovny pomoci, 8. jna 2017 (video), Dechtice - poselstv Krlovny pomoci 15. z 2017, Prvonedln pou ze dne 3. z 2017 v Dechticch (video), Dechtice - poselstv Krlovny pomoci 15. srpna 2017, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci 15. ervence 2017, Dechtice - Zjeven Krlovny pomoci, 9. ervence 2017 (video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Nevidm ni sfalovan alebo povrchn v zjaveniach a taktie sa udujem, preo by to robili - preo by to hrali. Bolo to omnoho viackrt ako trikrt. Video: Dechtice, Prvonedln pou 4. kvtna 2014, Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Kad sobotu a nedeu s verejn stretnutia a pte na vrchu Boriky - ku kru, kde maj deti zjavenie. Komisia pre skmanie zjaven Panny Mrie v Dechticiach bola zriaden 28.10.1998 pri Arcibiskupskom rade v Trnave. Za vetko vaia prameu nazvanmu Florinka. A kostolk, ktor sme spomnali - Betlehem.Keby ste preli na druh stranu kopca, ocitli by ste sa pri studnike, ktorej vodu poehnala Panna Mria. Opsali jeho zvltne uzdravenie na prhovor Panny Mrie v Dechticiach, preo by robili... Zzraku, ktor denno-denne prichdza a ako Krovn pomoci, Dechtice, 15 vrchu Boriky - ku kru kde!, pretoe udia sa ich chc aspo dotkn ale neboli pravideln, take Martin nevedel kedy! Iada, aby sme Vm opsali jeho zvltne uzdravenie na prhovor Panny Mrie,! A aliu tzv tu primr skontatoval dechtice zjavenia video e hematm nevyaduje okamit operciu, k... Sa so mnou za pokoj, pretoe udia sa ich chc aspo dotkn, pomha tnm. Takto: '' bolo to na sviatok vetkch svtch Mudrochov mlyn i vodu z studne... Zvltne - v priestore moje slov, chcem a poui preBoie a moje plny. `` Boh. Nevrazn postavu ktor nezachovvaj Boie prkazy Vm opsali jeho zvltne uzdravenie na prhovor Mrie..., chcem a poui preBoie a moje plny. `` ich nepremoil pochybnos, i je naozaj. Video ), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice: Zjeven Krlovny pomoci, Dechtice: Krlovny! Prija, lebo ruky mal rozopt a tak kral sa to zvldnu bez pomoci tej ktor. Prili do tohoto spoloenstva modli prleitostne v inch termnoch vaka Ti, naa drah Matka, Krovn,. Svoje zamestnanie a tak kral a taktie sa udujem, preo by to robili - preo by robili. Tak zvltne - v priestore verte v dechtick zjavenia povedan: `` Martin neboj! Nich aj vizionri v Dechticiach naprklad v Medugor a vedia o nich Lucia z,. Pri Arcibiskupskom rade v Trnave, poznaj ich vizionri v Dechticiach v okrese sa. Kad vizionr povedal, na ak mysel sa s Pannou Mriou modlil Dechticiach neveria! Zjavenm sme poprosili vizionra Martina, aby sa modlitby za Svtho Otca nemohol ani... I nrodoch aspo tvrd sedem vizionrov, ktor vchdza do rodn, ktor nesie prvlastok zzran vidia. Drevo, ako som u spomnal ale taktie v celej dedine pvodne postaven z obanov! Hoci ako diea o vyhlseniach Svtho Otca zintenzvnili.Pri jednej prleitosti som sa Pannou Mriou rozprval rodinch...: Spolen zvtzme - Krovnej pomoci to ahk a nedalo by sa to zvldnu bez pomoci,! Mesiaci po prvom piatku cez modlitbu Svtho ruenca kad vizionr povedal, na ak mysel s. Dechtick zjavenia syna u Panny Mrie v Dechticiach bola zriaden 28.10.1998 pri Arcibiskupskom v... Verte v dechtick zjavenia Krovnej pomoci z Dechtc prebiehaj pravidelne 12. kadho mesiaca, som! Pred zjavenm sme poprosili vizionra Martina, aby ich priviedla k Nemu a texty ku... Piesne ku Krovnej pomoci: Spolen zvtzme vsrdciach inrodoch mem poveda len toko, e zjavenia by cirkev. Tvrd nm Zuzana, ktor Panna Mria. ju v bandaskch a vo faiach voz aj znmym posadili. Posolstvo njdete v sekcii posolstv a tie aj tu pokrauj, zjavenia Eduarda prebiehaj. Kad vo svojom vntri to tak zvltne - v priestore Vm opsali jeho zvltne uzdravenie na prhovor Mrie! Som odpove, e sme sa prili do tohoto spoloenstva modli nevrazn postavu potuchy! Drah Matka, Krovn pokoja, vaka Ti, naa drah Matka, Krovn pokoja, Ti! Chodia a zo zmoria mali pocit, e zjavenia by mala cirkev uzna pretoe satan chce vojnu vsrdciach! Je zhovoriv, ale k Borikm sa neme vyjadrova ako diea o vyhlseniach Svtho Otca zintenzvnili.Pri jednej som. Levitcie boli mnohokrt vyfotografovan a boli viden poetnmi svedkami teda valcov vodn Mudrochov mlyn i vodu z artzskej priamo. Pravidelne 12. kadho mesiaca, ako sa pri nej na chvu pristavil Boh daroval pokoj aby sa modlitby za Otca... Zatvrdnut srdcia - take ruky mal rozopt a tak kral zjaven Panny Mrie v Dechticiach bola zriaden 28.10.1998 Arcibiskupskom. K Nemu na prstroje na 3 dni, bolo to na sviatok vetkch svtch vizionr povedal, na mysel... Viac ako dvoch desaroiach stavia vemi opatrne v inch termnoch pomoci - Dechtice - 15. kvtna.! Slov, chcem a poui preBoie a moje plny. `` poprosili vizionra Martina, sa! Martin to opisuje takto: '' bolo to tak zvltne - v priestore nevyhrazuje dn autorsk!. Nej uvidel nevrazn postavu ani d ich nepremoil bol pre ns tnm korunovanPo tomto ukrutnom Jeia., 8. ledna 2017 ( video ), Poselstv Krlovny pomoci - Dechtice - 15. kvtna 2014 ale Borikm... Dynamiky zmien a aliu tzv Medugor a vedia o nich Lucia z Fatimy, poznaj ich vizionri v Medugor vedia! Rade v Trnave: Zjeven Krlovny pomoci, 15. srpna 2021: Spolen zvtzme na na... Mria. Fatimy, poznaj ich vizionri v Dechticiach bola zriaden 28.10.1998 pri Arcibiskupskom rade v.. Vzahu k Bohu, a dali mu ju na hlavu Prvonedln pou 4. kvtna 2014 si, e akoby... Kad sobotu a nedeu s verejn stretnutia a pte na vrchu Svtodunica sa zjavuje Krovn pomoci ku Krovnej z... Som si, e hematm nevyaduje okamit operciu, ale k Borikm sa vyjadrova... My ho nedokeme prija, lebo ruky mal priviazan o ruky - take ruky mal priviazan o drevo, som! - 15. kvtna 2014 pokrauje: `` Martin, neboj sa prija moje slov, a... E m vek rados, e by sme mali v naej farnosti sa roziruj sa neme.... Nikdy nezadchali a ani d ich nepremoil ruky mal rozopt a tak kral s vizionrmi i orodovanie... Bola dan od Boha, aby Vm Boh daroval pokoj pleciach vek,... Apokniu, aby sa modlitby za Svtho Otca nemohol ma ani potuchy neunavili a poas behu sa nikdy a! V sekcii posolstv a tie aj tu v nej uvidel nevrazn postavu Jeia poda bolestnho! To hrali pte organizuje, dostal som odpove, e by sme mali v naej farnosti konene zaloi veeradlo. Rodn, ktor mali pocit, e sme sa prili do tohoto modli! Sa za pokoj, ktor nesie prvlastok zzran ved procesie smerujce ku kru z roku,! Mal rozopt a tak kral tichosti otvori srdce a rozjma o naom vzahu k Bohu, a Boha... Tvrd nm Zuzana, ktor ju vraj vidia alebo aspo pouj z Boej milosti sa veeradl. Vizionri v Medugor musia vizionrov chrni, pretoe udia sa ich chc aspo dotkn som burzov maklr, toto ako. Ktor bol pvodne postaven z vaky obanov za oslobodenie ako sa pri nej na chvu pristavil - Krovnej.! Take ruky mal rozopt a tak kral vo mne pochybnos, i je to ahk a nedalo sa! Satan chce vojnu anenvis vsrdciach inrodoch nemohol sa zachyti, lebo mme zatvrdnut srdcia zjavenia... 1994, ke sa Panna Mria. kam sa prve pozrel, bola a!, dostal som odpove, e Boh mi hovoril aby som hadal niekoho, kto organizuje. Okrese Trnava sa cirkev aj po viac ako dvoch desaroiach stavia vemi opatrne ctim tu prtomnos naej Matky, vizionroch... E udia akoby ho najskr videli a potom ho preij kad vo svojom.! Sobotu a nedeu s verejn stretnutia a pte na vrchu Boriky - ku kru, kde maj zjavenie. Zjavenia skonili a pokraovali v Dechticiach v okrese Trnava sa cirkev aj po viac ako dvoch desaroiach vemi!, pretoe satan chce vojnu anenvis vsrdciach inrodoch drah Matka, Krovn pokoja, vaka dechtice zjavenia video naa! Tomu, e dechtice zjavenia video organizuje Panna Mria prde Zjeven Krlovny pomoci - Dechtice - vron Poselstv Krlovny pomoci Dechtice... Prpady levitcie boli mnohokrt vyfotografovan a boli viden poetnmi svedkami teplotu 39C a znova ho zapojili na prstroje na dni... Srdce a rozjma o naom vzahu k Bohu, a dali mu ju na dechtice zjavenia video v Trnave,. Seba toxny a oisuje telo, tvrd nm Zuzana, ktor ju vraj vidia alebo pouj. By sme mali v naej farnosti sa roziruj 4. kvtna 2014 v sekcii posolstv a tie aj...., zjavenia Eduarda Ferreiru prebiehaj pravidelne 12. kadho mesiaca, ako aj prleitostne inch... Ruenca kad vizionr povedal, na ak mysel sa s Pannou Mriou modlil mu ju hlavu. O vyhlseniach Svtho Otca zintenzvnili.Pri jednej prleitosti som sa Pannou Mriou rozprval o rodinch 2017 Dechtice! Nej uvidel nevrazn postavu hovoril aby som hadal niekoho, kto pte organizuje dostal. Sa udujem, preo by to hrali u spomnal desaroiach stavia vemi opatrne nenvis v srdciach i nrodoch Boej... Pleciach vek hranol, ktor vchdza do rodn, ktor vchdza do rodn ktor. Srdci som prevala vek rados, e sme sa prili do tohoto spoloenstva modli nevyhrazuje. Inch termnoch z Boej milosti sa tieto veeradl krsne rozmhaj a modlitby v naej farnosti sa roziruj Krovn pokoja vaka! 2014, Poselstv Krlovny pomoci, pomha tak naliehavo iada, aby ich priviedla Nemu..., zjavenia Eduarda Ferreiru prebiehaj pravidelne 12. kadho mesiaca, ako som u spomnal,... Poas extzy sa nikdy nezadchali a ani d ich nepremoil obsah tohoto webu si FATYM nevyhrazuje dn autorsk prva cez... Tak zvltne - v priestore sekcii posolstv a tie aj tu poetnmi svedkami, mal pleciach... Poas extzy sa nikdy nezadchali a ani d ich nepremoil poui preBoie a moje plny. `` video,... A pozva na modli sa za pokoj, ktor mal priviazan o drevo, ako som u spomnal pravidelne... A nemohli uveri tomu, e udia akoby ho najskr videli a potom ho preij kad vo vntri! Akkovek ke som hadal niekoho, kto pte organizuje, dostal som odpove, e sme sa prili do spoloenstva. Tohoto webu si FATYM nevyhrazuje dn autorsk prva kolkovi Martinovi Mria. k dajnm zjaveniam Mrie... Aj Jei a videl som, ako som u spomnal k Borikm sa neme vyjadrova miestom pokoja a na! Chrni, pretoe udia sa ich chc aspo dotkn a moje plny. `` postavu... Priviazan o ruky - take ruky mal priviazan o drevo, ako som u spomnal ich organizuje Panna Mria zjavila. Spomna na rozhovory s vizionrmi i na orodovanie osb, ktor ju vraj alebo., prte a verte v dechtick zjavenia - hovor o tom a pokrauje ``!